Samen met veranderingsdeskundige Karin Mastenbroek van ROOD heeft Puur Sang het label Nieuw Bloed ontwikkeld.
Nieuw Bloed verbindt de ambities van een organisatie met de verbeeldingskracht van (interieur)architectuur.

Wij zien het als onze opdracht om organisaties vanuit hun ambitie te inspireren en een cultuur te creëren waarin mensen met plezier en met elkaar werken aan een gezamenlijke droom. Elkaar uitdagen, aanspreken en ondersteunen om  persoonlijk, als team en als organisatie lerend te ontwikkelen. De gezamenlijke droom leidt tot een nieuw beeld van de organisatie …

… dat beeld vertalen wij naar een inspirerende nieuwe werkomgeving. Een krachtige verbeelding, niet van wie de organisatie is, maar van wie de organisatie wil zijn en wat men wil uitstralen. Een gebouw en de inrichting geven immers sterke signalen af die een katalysator voor een gewenste ontwikkeling kunnen zijn, maar ook een constante herinnering vormen aan de droom en ambitie van de organisatie.

Nieuw Bloed is voor ambitieuze organisaties die zien dat de samenleving constant verandert en daarop willen aansluiten. Ook zijn deze organisaties zich bewust welke invloed een omgeving heeft op hoe mensen zich voelen en hoe ze met elkaar, met klanten en met hun werk omgaan.

Nieuw Bloed ...spreekt tot de verbeelding!

Ontwerp en techniek © 2010-2020 Montay Media